2008 CEO Forum Kina

Septembar 2008


Mirjana je ove godine od 01. do 24. septembra posetila Kinu i tom prilikom održala promociju svoje knjige na najvećem Sajmu knjiga u svetu u Tjanjinu, održala predavanja na fakultetima u Pekingu i Šangaju i učestvovala na najprestižnijem forumu ekonomista Azije, CEO FORUM 2008, koji je održan u Pekingu 20. Septembra. Više o svemu mozete pogledati u rubrici Promocija knjige u Kini. Ovde predstavljamo najdraže joj momente:

Prilikom posete manastiru Shaolin Mirjana dobila blagoslov svojoj knjizi od uglednog sveštenika Yua Yu koji je na Olimpijskim Igrama ove godine nosio olimpijsku baklju u ime Manastira Shaolin.

Mirjana je imala čast da je kolege iz EWINBOOK izdavačke kuće kao i naša ugledna novinarka Zorana Baković povedu u posetu najznačajnijim mestima Kine: Veliki Zid, Hram Konfučija, Hram Neba, Hram Sunca, Žuta Reka Majka Kine.

Mirjana je dala preko petnaest intervjua najznačajnijim magazinima ekonomskog profila u Kini i gostovala na prestižnoj TV stanici visoko cenjene edukativne stanice u Šangaju. U prilogu fotografije sa Intervjua za FAR EAST Econimic Pictorial.

Mirjana je imala niz značajnih susreta na CEO FORUM-u 2008 od kojih je posebno izdvojila susrete sa gospodinom John Neisbitt-om autorom Megatrenda i profesorom Kawada Makoto-m iz Japana, idejnim tvorcem Toyota Process Systema, koji su obojica pružili punu podršku metodologiji prezentovanoj u njenoj knjizi Strategija pozicioniranja kao ključ uspeha kao i predavanju na temu Driving Forces of Innovation – Critical Transformation for the Companies.